Osnaživanje mladih

EUNIC Srbija neguje odnose i saradnju sa “narednom generacijom” mladih, kulturnih aktivista, studenata, umetnika, donosioca odluka, kao i sa organizacijama i nevladinim organizacijama sa fokusom na osnaživanje mladih i izgradnju kapaciteta.

 

  • FOND ZA KULTURU MLADIH ZAPADNOG BALKANA / Više informacija: i na profilu Regionalnog kancelarija za saradnju mladih – RYCO
  • GOETHE TALENTS 2024 / Program GOETHE TALENTS pruža priliku za osam mladih talentovanih osoba da istraže muzički život Berlina! Boravak uključuje posete studijima, učešće u džem sešnima, kratke prakse u muzičkim kompanijama, mogućnost nastupa na festivalu Pop-Kultur i mnogo više. Prijave za Goethe Talents 2024 su sada otvorene.
  • Danubius Young Scientist Award” Austrijsko Ministarstvo obrazovanja, nauke i istraživanja i Institut za region Dunava i Centralne Evrope osnovali su Danubius nagradu 2011. godine sa namerom da se prepoznaju pojedinci sa izuzetnim dostignućima u naučnoj aktivnosti i rezultatima u regionu Dunava.
  • NEXT GENERATION Next Generation je kreativna platforma Goethe-Instituta u Beogradu, mesto za razmenu i širenje ideja, stavova i projekata mlade generacije.

Prijavite se na naš newsletter
Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or the European Education and Culture Executive Agency (EACEA). Neither the European Union nor EACEA can be held responsible for them.

PRATITE NAS
© EUNIC Srbija 2024. Sva prava zadržana. Dizajn sajta EARTH PR